Architect Peter Verhaeghe BVBA is een jong bedrijf dat bestaat sedert 2004. Daarvoor lag het accent van zaakvoerder Peter Verhaeghe bij medewerking en projectleiding in diverse architectuurbureaus, hoewel een eigen praktijk steeds deel heeft uitgemaakt van de zelfstandige activiteiten.

Vanaf 2004 ging de aandacht volledig naar projecten in eigen beheer. Het bureau staat garant voor een zeer klantgerichte aanpak waarbij diens wensen centraal staan. Onder de noemer dat elk project een uniek project is wordt dan ook uitsluitend op maat van de klant gewerkt. Het doelgericht, duidelijk en gefaseerd werken aan een opdracht laat de klant toe het project in elke fase financieel, structureel en ontwerpmatig te begrijpen en beheersen.

Het werkterrein spreidt zich van residentiële eengezinswoningbouw (verbouwing, nieuwbouw), over groepswoningbouw (appartementen, meergezinswoningen) tot industriebouw, zich hoofdzakelijk situerend in de private markt.

Vormgeeflijk is klant koning, maar kan er altijd een onverwacht pad bewandeld worden met dikwijls vernieuwende inzichten en verrassende resultaten…
link naar homepagina

 

ARCHITECT PETER VERHAEGHE BVBA - BERTEN PILSTRAAT 28 - 8980 ZONNEBEKE - TEL.057 20 86 94 - FAX 057 21 99 92 - - BTW BE 870.996.058